Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Με σεβασμό προς τους πιθανούς συνεργάτες, αλλά και πελάτες μας εγγυόμαστε ότι τα στοιχεία σας, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων πληροφοριών που υποβάλατε, προστατεύονται τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης. Κατά τη διαδικασία της πληρωμής, η σελίδα είναι ασφαλής, κρυπτογραφημένη και προστατευμένη με το καλύτερο λογισμικό κρυπτογράφησης στον κλάδο – SSL.

Όλα τα διαθέσιμα προϊόντα στον ιστότοπό μας, χωρίς καμία εξαίρεση, παράγωγονται στην Ελλάδα από προσεκτικά επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς που χρησιμοποιούν 100% ελληνικές πρώτες ύλες. Στο myUnion, φροντίζουμε να σας παρέχουμε, καθημερινά, τα πιο αγνά ελληνικά προϊόντα, φέρνοντας την ελληνική παράδοση, γεύση και ποιότητα απευθείας στο πιάτο σας.

Στο myUnion, δεν είστε μόνοι. Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε μια λεπτομερή ανάλυση για κάθε προϊόν ξεχωριστά, τους παραγωγούς ή τους συνεργάτες μας. Επιπλέον, για κάθε διατροφική σας ανάγκη, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα φίλτρα «Διατροφικές συνήθειες». Επιπλέον, όλοι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ελέγξουν το ιστολόγιό μας, στο οποίο μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα, συνταγές και χρήσιμες συμβουλές για τη διατροφή και την ευημερία σας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για οτιδήποτε χρειαστείτε στην ενότητα Επικοινωνήστε μαζί μας.

Το myUnion, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, που σας προσφέρει καθημερινά τα πιο νόστιμα και διατροφικά ελληνικά προϊόντα. Τα κεντρικά γραφεία και οι αποθήκες βρίσκονται στον Άγιο Ιωάννη στο Κιάτο Κορινθίας.

Φυσικά και μπορείτε να μας επισκεφθείτε για να παραλάβετε ο ίδιος τα προϊόντα της επιθυμίας σας. Οι σύγχρονες διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας μπορούν να εξυπηρετήσουν και την λιανική πώληση των προϊόντων. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να μας επισκεφτείτε ή να πάρετε την παραγγελία σας απευθείας από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έδρα μας και τις ώρες εργασίας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον σύνδεσμο Επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΕΝΩΣΗ ΚΙΑΤΟΥ ΙΚΕ», δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση αυτή θα γίνεται πρώτα ο έλεγχος για την δυνατότητα χρέωσης, δέσμευση του ποσού, και τελική χρέωση με την παράδοση του προϊόντος.
  • Αντικαταβολή με εταιρία ταχυμεταφορών. Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφοράς , με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
ΤράπεζαΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα ΔικαιούχουΕΝΩΣΗ ΚΙΑΤΟΥ ΙΚΕ
ΙΒΑΝGR21 0172 5260 0055 2608 6303 833
Αρ. Λογαριασμού55 2608 6303 833

Παράδοση μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών

Οι παραγγελίες παραδίδονται στον πελάτη μέσω της ταχυμεταφορική εταιρίας Speedex. Χρέωση υπηρεσίας για 2kg θα είναι 4€, ενώ για παραγγελίες άνω των 2kg η χρέωση ανά κιλό είναι 1€.
Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος μεταφοράς είναι 7€ για 2kg, ενώ για παραγγελίες άνω των 2kg η χρέωση ανά κιλό είναι 1€.

Παραλαβή από την έδρα μας.

Οι παραγγελίες, για παραλαβή από την έδρα μας, μπορούν να δοθούν τηλεφωνικά ή με e-mail (info@myunion.gr).

 

*Η myUnion θα ήθελε να ενημερώσει τους χρήστες του ηλεκτρονικού της καταστήματος ότι δεν δεχόμαστε επιστροφή ή αντικατάσταση των προϊόντων.

Δυστυχώς, για λόγους ασφαλείας, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, δεν έχετε πλέον την επιλογή να επεξεργαστείτε ή να προσθέσετε περισσότερα προϊόντα στην παραγγελία σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα παραγγελίας, ρίξτε μια ματιά στους Όρους και τις Προϋποθέσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ασφάλειά σας είναι το κύριο μέλημά μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι όταν εξερευνάτε τον ιστότοπό μας ή πραγματοποιείτε αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπου είναι απαραίτητο, είστε απόλυτα ασφαλείς. Όλες οι υπηρεσίες μας που παρέχονται από τον ιστότοπό μας, συμμορφώνονται με τους αντίστοιχους κανονισμούς και οδηγίες του Ευρωπαϊκού και Εθνικού Δικαίου, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος για εσάς. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών και την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων μέσω των συνδέσμων Πολιτική απορρήτου και Όροι και Προϋποθέσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Mobile menu
Search Popup
X